Yhteystiedot

Ota yhteyttä, tule käymään!

Päivi Huttunen

IAT, LKV, LVV, isännöitsijä

Vuonna 2001 sain töitä SKV:n isännöinti- ja kiinteistönvälitystoimistosta. Aloitin kirjanpitäjänä, mutta pian huomasinkin tekeväni myös isännöintiä ja asunnon välitystä. Vuonna 2004 suoritin välitystoimintaan oikeuttavan LKV-tutkinnon ja vuonna 2007 valmistuin isännöitsijänammattitutkinnosta (IAT).

Kesän 2011 otin työstäni vapaata toimiakseni Keuruulla siipirataslaivalla matruusina saaden etäisyyttä arkielämästä miettiäkseni tulevaisuuttani. Tuolloin hiljaisina sadepäivinä tein liiketoimintasuunnitelmaa mielessäni ja syksyn tullen tein päätökseni ryhtyä yrittäjäksi puolisoni rohkaisemana. Päivääkään en tuota päätöstä ole katunut! Vaikka päivät venyvät usein kohtuuttomankin pitkiksi, varsinkin keväisin, nautin erilaisista kohtaamisista ihmisten kanssa sekä ongelmien ratkomisesta.

Kirjanpito sekä rakennusprojektien suunnittelu tuovat omat lisämausteensa työpäiviini. Yksikään päivä ei ole samanlainen eikä kalenteria voi kovin tiukkaan aikatauluun suunnitella, ikävät yllätykset taloyhtiöissä voivat sekoittaa koko pakan.

Jani Huttunen

IAT, isännöitsijä

Vuoden 2013 lopulla heräsi ajatus alanvaihdosta. Kiinnostus isännöintialaa kohtaan kasvoi ja otin asioista ja koulutuksista selvää. Olin pitkään työskennellyt asiakaspalveluksessa ja mahdollisuus perheyrityksen perustamiseen kasvoi kiihtyvällä tahdilla uusien taloyhtiöiden liittyessä joukkoomme.

Pääsin mukaan isännöitsijän ammattitutkintoon (IAT) 2014 ja valmistuin keväällä 2015. Toki tähänkään ammattiin tuskin valmistuu kukaan koskaan. Asiat muuttuvat tahtomattaankin ja uuden opettelua on aina tiedossa.

Isännöintialalle siirtyminen sujui mielestäni hyvin. Olinhan sitä jo vierestä vuosikausia seurannut. Perheyrityksessä tietysti asioita ja tilanteita jaetaan myös työpaikan ulkopuolella.

Olen siis alalla varsin tuore tapaus mutta hallinnolliselta ja työnjohdolliselta puolelta kokemusta on vuosikausia.

Itseäni pidän ahkerana ja sosiaalisena. Työ sekä perhearvot ovat minulle tärkeitä.