PKH Isännöintipalvelu Oy

PKH Isännöintipalvelu on vuonna 2011 perustettu yritys, joka aloitti toimintansa yrittäjän Päivi Huttusen kotona, mutta nopeasti kasvaneen asiakaskannan vuoksi siirtyi parin kuukauden jälkeen Jämsään kivikonttorille isompiin tiloihin. Nämäkin tilat kävivät pian ahtaiksi, joten muutto tuli heinäkuussa 2012 Viiskulmaan. Kesällä 2017 muutimme Viiskulmasta Jämsän keskustaan.

Lokakuussa vuonna 2015 yritysmuoto muutettiin Oy:ksi ja osakkaina ovat Päivi ja Jani Huttunen. Molemmat ovat suorittaneet isännöinnin ammattitutkinnon ja ovat pitkän linjan asiakaspalveluammattilaisia.

PKH Isännöintipalvelu Oy tarjoaa ammattitaitoista, luotettavaa ja kokonaisvaltaista isännöintiä Jämsän seudulla. Tällä hetkellä PKH Isännöintipalvelu Oy:llä on yli 40 taloyhtiötä isännöinnissä.

Mihin tarvitset PKH Isännöintipalvelua?

  • Suomen varallisuuskannasta 70 % perustuu kiinteistöjen ja taloyhtiöiden omistukseen, joten hyvinhoidettu taloyhtiö on osakkaan omaisuuden hoitamista ja ylläpitämistä. Tämä lisää tarvetta antaa taloyhtiön asiat ammattilaisen hoitoon. Isännöitsijälle maksetuilla palkkioilla saadaan varmasti rahoille vastinetta omaisuuden arvonnousun muodossa.
  • Maamme taloyhtiökanta on keskimääräisesti tällä hetkellä ja lähivuosien aikana siinä iässä, että moni talo vaatii mittavia korjaustoimenpiteitä, jotka vaativat rahoituksen, konsulttipalvelujen, tarjouskäytännön ja valvonnan hoitamisen ammattilaisen taholta.
  • Isännöitsijöiden toimintaa ohjaavat eettiset säännöt ja lainsäädäntö, jotka opastavat meitä toimimaan sääntöjen mukaisesti ja tasapuolisesti jokaista osakasta kohtaan. Toimimme hyvää isännöintitapaa noudattaen.
  • Osallistumme päätöksentekoon yhdessä taloyhtiön hallituksen ja yhtiökokousten käytännön mukaisesti sekä laitamme tehdyt päätökset käytäntöön nopeasti ja kustannustehokkaasti. Toimimme yhteistyössä kaikkien sidosryhmien, kuten kiinteistönhuollon ja muiden palveluntuottajien kanssa yhtiösi ja sinun parasta ajatellen.
  • Käytössäsi ovat isännöintialan pätevöityneet ammattilaiset, joilla jo tällä hetkellä on lähes 40 tyytyväistä asiakasyhtiötä.
  • Hoidamme samassa toimipisteessä kaikki isännöintiin ja taloushallintaan kuuluvat tehtävät. Tämä mahdollistaa sen, että yhtiösi jokainen osa-alue pysyy sitä hoitavan isännöitsijän hallinnassa ja hänellä säilyy kokonaisvaltainen käsitys yhtiösi tilasta. Näin pystymme myös nopeasti ja luotettavasti reagoimaan muuttuviin tilanteisiin yhtiössäsi, vaatiipa se sitten teknisiä tai taloudellisia toimenpiteitä.