Päivi Huttunen

IAT, LKV, LVV, isännöitsijä

Vuonna 2001 sain töitä SKV:n isännöinti- ja kiinteistönvälitystoimistosta. Aloitin kirjanpitäjänä, mutta pian huomasinkin tekeväni myös isännöintiä ja asunnon välitystä. Vuonna 2004 suoritin välitystoimintaan oikeuttavan LKV-tutkinnon ja vuonna 2007 valmistuin isännöitsijänammattitutkinnosta (IAT).

Kesän 2011 otin työstäni vapaata toimiakseni Keuruulla siipirataslaivalla matruusina saaden etäisyyttä arkielämästä miettiäkseni tulevaisuuttani. Tuolloin hiljaisina sadepäivinä tein liiketoimintasuunnitelmaa mielessäni ja syksyn tullen tein päätökseni ryhtyä yrittäjäksi puolisoni rohkaisemana. Päivääkään en tuota päätöstä ole katunut! Vaikka päivät venyvät usein kohtuuttomankin pitkiksi, varsinkin keväisin, nautin erilaisista kohtaamisista ihmisten kanssa sekä ongelmien ratkomisesta.

Kirjanpito sekä rakennusprojektien suunnittelu tuovat omat lisämausteensa työpäiviini. Yksikään päivä ei ole samanlainen eikä kalenteria voi kovin tiukkaan aikatauluun suunnitella, ikävät yllätykset taloyhtiöissä voivat sekoittaa koko pakan.